Welkom

LOEKA GEHULDIGD VOOR RUIM 12 1/2 JAAR LIDMAATSCHAP

27-11-2022

Tijdens de ledenfeestdag afgelopen zaterdag is Loeka Vosters met terugwerkende kracht gehuldigd voor haar 12 1/2 jarig lidmaatschap. Begonnen in 2004 op trompet is ze al vrij snel overgestapt naar de hoorn. Tijdens haar studie is ze lid gebleven, maar heeft ze niet altijd actief muziek gemaakt. Eigenlijk is ze dus al 18 jaar lid. Naar haar studie is ze vrij snel weer aangesloten bij de 'gezelligste muziekvereniging van de Kempen'. En PUUR is daar superblij mee, want naast muziek maken is ze voor de vereniging ook de steun en toeverlaat op technisch gebied. ICT, beamers, geluidsinstallaties of andere apparatuur. Voor Loeka heeft dat geen geheimen. Loeka namens PUUR Poporkest van harte gefeliciteerd en op naar de 25 jaar!

Loeka gehuldigd voor ruim 12 1/2 jaar lidmaatschap

DRUMMER GEZOCHT

28-10-2022

Het krukje achter ons drumstel is helaas leeg. Dus zoeken we iemand om dat plekje te vullen. 🔍

Kun jij een lekker ritme drummen, dan zien we jou wel zitten! Op dat krukje, dus😏

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons orkest, of wil je meer weten? We maken graag kennis! Stuur ons snel een berichtje; info@puurpoporkest.nl

Drummer gezocht

PUUR NATUUR OPEN-LUCHT-CONCERT

11-04-2022

In een tijd waarin iedereen de mond vol heeft van uitputting van de aarde, global warming, duurzaamheid etc. vonden wij het een goed idee om daar op een muzikale manier aandacht aan te schenken. Alle nummers van het programma hebben raakvlakken hadden met ‘de vier elementen’ aarde, lucht, water en vuur. ‘Dansen op de vulkaan’ van de Dijk, ‘Mother earth’ van Within Temptation, ‘Rain down on me’ van Kane, ‘River deep mountain high’ van Tina Turner, ‘Iedereen is van de wereld’ van the Scene. Zomaar een greep uit de nummers die voorbij zullen komen.

Ook de locatie is nieuw. Het terrein aan de Latestraat in Netersel en de tuinen van de buren vormen samen een perfect geheel om een festivalachtige sfeer te creëren die helemaal past bij het thema natuur.

Naast de nieuwe locatie en de muziekkeuze, zullen we u ook verassen met een flitsende lasershow en live natuur elementen. Kortom een gemiste kans als u er niet bent geweest.

Een concert is natuurlijk niets zonder goede zangeressen en zangers. Het is PUUR Poporkest gelukt weer een viertal aansprekende artiesten te strikken. Ook hier een nieuw gezicht: Ruud Kneefel uit Bladel. Ruud zingt bij diverse bands en heeft ervaring met het zingen met een groot orkest. We zijn super blij met hem en kunnen niet wachten om zijn prettige, warme, diepe stem te begeleiden en aan u te laten horen. De tweede artiest die we graag aan u voorstelling is Maud van Limpt. Zij heeft al een paar keer met PUUR Poporkest opgetreden en weet iedere keer de zaal helemaal stil te krijgen. Met de power van Maud’s stem is zij de ideale zangeres voor het stevige repertoire van PUUR Natuur. Natuurlijk is ook talent van eigen bodem present. Annemiek Couwenberg, met haar vele jaren ervaring als (solo) zangeres bij het koor Tolad, was er tijdens Netersel Zingt in 2018 ook al bij en blijft ons iedere keer weer verassen met haar prachtige stem. Tot slot is ook Toon Bressers weer van de partij. Toon heeft al diverse keren met ons orkest opgetreden en krijgt het met zijn enthousiasme en uitstraling iedere keer weer voor elkaar het publiek op de banken te krijgen.

De presentatie/rode draad door het hele programma zal vertolkt worden door toneelverenging Pardoes. De vier elementen die tijdens het hele programma centraal staan worden door de spelers van Pardoes in prachtige creaties tot leven gebracht.

Voorafgaand aan het concert zal er voor de kinderen een belevingswandeling en boomwhacker workshop worden georganiseerd.

Het tijdschema voor deze dag ziet er als volgt uit:
17.00 u. – 17.30 u. Start belevingswandeling vanaf terrein naast Latestraat 6. Aanmelden niet nodig!
18.00 u. Concert locatie (bar + eettent) geopend
19.00 u. – 19.30 u. Boomwhacker workshop – Speel mee met PUUR!
20.00 u. Aanvang concert

PUUR Natuur open-lucht-concert

MEET THE BANDS UITWISSELINGSCONCERT SCHIJNDEL

16-10-2021

Wat was het heerlijk om vanavond weer live muziek te mogen maken. 320 dagen!! na ons laatste optreden (de Popquiz op 30 november 2019, herinnerd u het zich nog?) waren we te gast bij drumfanfare St. Cecilia in Cultureel Centrum 't Spectrum in Schijndel. Het was een genot om in dit hagelnieuwe theater voor zo'n groot publiek een concert te mogen verzorgen samen met bovengenoemde drumfanfare o.l.v. onze oud dirigent Antoine van Rooij. Pop, musical, marsen... alles kwam voorbij en het publiek was dan ook terecht zeer enthousiast. Harmonie St. Cecilia hartelijk dank voor dit mooie concert.

Wil je ons optreden terugluisteren? Klik op: lees meer 

Meet the Bands uitwisselingsconcert Schijndel

PRIJSUITREIKING SPUURTOCHT

11-07-2021Benieuwd naar de oplossing en antwoorden van de sPUURtocht? Klik op lees meer: lees meer 

MUZIKALE KERSTGROET PUUR POPORKEST!

15-12-2020

We hebben in dit bijzondere jaar niet stilgezeten. De tijd die we wel mochten repeteren hebben we besteed aan het instuderen van een kerstconcert. De bedoeling was om dat voor u als publiek in de kerk ten gehore te brengen. De regels laten dit echter nog niet toe.

Daarom hebben we speciaal voor u een ‘Corona-proof-mini-kerstconcert’ opgenomen. Wij willen daarmee dit bijzondere jaar op een gepaste wijze muzikaal afsluiten.

We wensen u allen hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021.

lees meer 

LUISTER ONS MUZIKALE LOCK-DOWN PROJECT TERUG!

18-11-2020

Tijdens de intelligente lockdown repeteerde we vanuit huis een nieuw nummer!
Wil je onze versie van "Chained to the Rythm"(nog) eens luisteren? Klik dan hieronder


NETERSEL ZINGT DRUK BEZOCHT

17-06-2018

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, Netersel Zingt! Op de brink in Netersel was het één groot feest waar diverse lokale talenten van zich lieten horen onder begeleiding van PUUR Poporkest. Toon Bressers bijvoorbeeld, die vorig jaar bij Puro Primavera zijn debuut maakte, schitterde vol zelfvertrouwen. En ook de overige artiesten maakten de avond er een om niet meer te vergeten! Klik hieronder om een aantal nummers terug te zien en te horen! lees meer 

Netersel Zingt druk bezocht

PUUR RECEPTIE EN REUNIE, VIDEO EN FOTO'S

01-05-2018

Het heeft even geduurd maar nu zijn ook de video en de foto's van de receptie en de reunie beschikbaar! lees meer 

PUUR receptie en reunie, video en foto