Nieuws

PUUR NATUUR OPEN-LUCHT-CONCERT

11-04-2022

In een tijd waarin iedereen de mond vol heeft van uitputting van de aarde, global warming, duurzaamheid etc. vonden wij het een goed idee om daar op een muzikale manier aandacht aan te schenken. Alle nummers van het programma hebben raakvlakken hadden met ‘de vier elementen’ aarde, lucht, water en vuur. ‘Dansen op de vulkaan’ van de Dijk, ‘Mother earth’ van Within Temptation, ‘Rain down on me’ van Kane, ‘River deep mountain high’ van Tina Turner, ‘Iedereen is van de wereld’ van the Scene. Zomaar een greep uit de nummers die voorbij zullen komen.

Ook de locatie is nieuw. Het terrein aan de Latestraat in Netersel en de tuinen van de buren vormen samen een perfect geheel om een festivalachtige sfeer te creëren die helemaal past bij het thema natuur.

Naast de nieuwe locatie en de muziekkeuze, zullen we u ook verassen met een flitsende lasershow en live natuur elementen. Kortom een gemiste kans als u er niet bent geweest.

Een concert is natuurlijk niets zonder goede zangeressen en zangers. Het is PUUR Poporkest gelukt weer een viertal aansprekende artiesten te strikken. Ook hier een nieuw gezicht: Ruud Kneefel uit Bladel. Ruud zingt bij diverse bands en heeft ervaring met het zingen met een groot orkest. We zijn super blij met hem en kunnen niet wachten om zijn prettige, warme, diepe stem te begeleiden en aan u te laten horen. De tweede artiest die we graag aan u voorstelling is Maud van Limpt. Zij heeft al een paar keer met PUUR Poporkest opgetreden en weet iedere keer de zaal helemaal stil te krijgen. Met de power van Maud’s stem is zij de ideale zangeres voor het stevige repertoire van PUUR Natuur. Natuurlijk is ook talent van eigen bodem present. Annemiek Couwenberg, met haar vele jaren ervaring als (solo) zangeres bij het koor Tolad, was er tijdens Netersel Zingt in 2018 ook al bij en blijft ons iedere keer weer verassen met haar prachtige stem. Tot slot is ook Toon Bressers weer van de partij. Toon heeft al diverse keren met ons orkest opgetreden en krijgt het met zijn enthousiasme en uitstraling iedere keer weer voor elkaar het publiek op de banken te krijgen.

De presentatie/rode draad door het hele programma zal vertolkt worden door toneelverenging Pardoes. De vier elementen die tijdens het hele programma centraal staan worden door de spelers van Pardoes in prachtige creaties tot leven gebracht.

Voorafgaand aan het concert zal er voor de kinderen een belevingswandeling en boomwhacker workshop worden georganiseerd.

Het tijdschema voor deze dag ziet er als volgt uit:
17.00 u. – 17.30 u. Start belevingswandeling vanaf terrein naast Latestraat 6. Aanmelden niet nodig!
18.00 u. Concert locatie (bar + eettent) geopend
19.00 u. – 19.30 u. Boomwhacker workshop – Speel mee met PUUR!
20.00 u. Aanvang concert

PUUR Natuur open-lucht-concert

BEDANKT VOOR UW POTGROND BESTELLING!

20-03-2022

Namens PUUR Poporkest iedereen heel hartelijk bedankt voor de potgrond bestelling. Wij gaan er in mei een mooi concert van organiseren.

Bedankt voor uw potgrond bestelling!

KERSTCONCERT MET TOLAD OP 19 DECEMBER GEANNULEERD

25-10-2021

Helaas hebben we moeten besluiten het op 19 december a.s. geplande kerstconcert met Tolad uit Hoogeloon in de Heilige Antonius Kerk in Netersel te annuleren.

Wij vinden dat zeer jammer omdat het waarschijnlijk het laatste concert in de Neterselse Kerk ooit zou zijn. De kerk wordt na 1 januari 2022 namelijk aan de eredienst onttrokken en her bestemd.

Kerstconcert met Tolad op 19 december geannuleerd

MEET THE BANDS UITWISSELINGSCONCERT SCHIJNDEL

16-10-2021

Wat was het heerlijk om vanavond weer live muziek te mogen maken. 320 dagen!! na ons laatste optreden (de Popquiz op 30 november 2019, herinnerd u het zich nog?) waren we te gast bij drumfanfare St. Cecilia in Cultureel Centrum 't Spectrum in Schijndel. Het was een genot om in dit hagelnieuwe theater voor zo'n groot publiek een concert te mogen verzorgen samen met bovengenoemde drumfanfare o.l.v. onze oud dirigent Antoine van Rooij. Pop, musical, marsen... alles kwam voorbij en het publiek was dan ook terecht zeer enthousiast. Harmonie St. Cecilia hartelijk dank voor dit mooie concert.

Wil je ons optreden terugluisteren? Klik op: lees meer 

Meet the Bands uitwisselingsconcert Schijndel

STEUN PUUR VIA RABO CLUBSUPPORT ACTIE

04-10-2021

PUUR Poporkest vindt het belangrijk dat kinderen zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Want wanneer je muziek maakt, leer je samenwerken met anderen, leer je je creativiteit te ontplooien terwijl je plezier hebt met andere kinderen en je ook nog eens een instrument leert bespelen. Door de huidige regelgeving bieden basisscholen geen muziekonderwijs meer aan. Daarnaast is er in ons dorp geen muziekschool. Onze kinderen komen daardoor niet meer in aanraking met (het maken van) muziek. Daarom gaat Puur Poporkest komend schooljaar, samen met Art4U en de basisschool, kinderen op school laten kennismaken met muziek. Om dit mogelijk te maken is geld nodig. Puur Poporkest heeft het initiatief aangemeld bij de Rabo ClubSupport actie. Stem jij ook op ons initiatief?
Stemmen kan van 4 tot 25 oktober en is heel makkelijk. Als je lid bent van de Rabobank kan dat, met je unieke stemcode die je thuis gestuurd hebt gekregen via de website www.rabo-clubsupport.nl of via de app. Ben je nog geen lid van de Rabobank meld je dan eerst aan. Onder www.rabobank.nl/leden/lid-worden lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden is dus heel eenvoudig, is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club! We vinden het hartstikke fijn als je meehelpt om onze Neterselse kinderen weer kennis te laten maken met muziek.
Bij voorbaat dank!

Steun PUUR via Rabo ClubSupport actie