verslagen en fotos


Terug
PUUR NATUUR OPEN-LUCHT-CONCERT11-04-2022
In een tijd waarin iedereen de mond vol heeft van uitputting van de aarde, global warming, duurzaamheid etc. vonden wij het een goed idee om daar op een muzikale manier aandacht aan te schenken. Alle nummers van het programma hebben raakvlakken hadden met ‘de vier elementen’ aarde, lucht, water en vuur. ‘Dansen op de vulkaan’ van de Dijk, ‘Mother earth’ van Within Temptation, ‘Rain down on me’ van Kane, ‘River deep mountain high’ van Tina Turner, ‘Iedereen is van de wereld’ van the Scene. Zomaar een greep uit de nummers die voorbij zullen komen.

Ook de locatie is nieuw. Het terrein aan de Latestraat in Netersel en de tuinen van de buren vormen samen een perfect geheel om een festivalachtige sfeer te creëren die helemaal past bij het thema natuur.

Naast de nieuwe locatie en de muziekkeuze, zullen we u ook verassen met een flitsende lasershow en live natuur elementen. Kortom een gemiste kans als u er niet bent geweest.

Een concert is natuurlijk niets zonder goede zangeressen en zangers. Het is PUUR Poporkest gelukt weer een viertal aansprekende artiesten te strikken. Ook hier een nieuw gezicht: Ruud Kneefel uit Bladel. Ruud zingt bij diverse bands en heeft ervaring met het zingen met een groot orkest. We zijn super blij met hem en kunnen niet wachten om zijn prettige, warme, diepe stem te begeleiden en aan u te laten horen. De tweede artiest die we graag aan u voorstelling is Maud van Limpt. Zij heeft al een paar keer met PUUR Poporkest opgetreden en weet iedere keer de zaal helemaal stil te krijgen. Met de power van Maud’s stem is zij de ideale zangeres voor het stevige repertoire van PUUR Natuur. Natuurlijk is ook talent van eigen bodem present. Annemiek Couwenberg, met haar vele jaren ervaring als (solo) zangeres bij het koor Tolad, was er tijdens Netersel Zingt in 2018 ook al bij en blijft ons iedere keer weer verassen met haar prachtige stem. Tot slot is ook Toon Bressers weer van de partij. Toon heeft al diverse keren met ons orkest opgetreden en krijgt het met zijn enthousiasme en uitstraling iedere keer weer voor elkaar het publiek op de banken te krijgen.

De presentatie/rode draad door het hele programma zal vertolkt worden door toneelverenging Pardoes. De vier elementen die tijdens het hele programma centraal staan worden door de spelers van Pardoes in prachtige creaties tot leven gebracht.

Voorafgaand aan het concert zal er voor de kinderen een belevingswandeling en boomwhacker workshop worden georganiseerd.

Het tijdschema voor deze dag ziet er als volgt uit:
17.00 u. – 17.30 u. Start belevingswandeling vanaf terrein naast Latestraat 6. Aanmelden niet nodig!
18.00 u. Concert locatie (bar + eettent) geopend
19.00 u. – 19.30 u. Boomwhacker workshop – Speel mee met PUUR!
20.00 u. Aanvang concert

PUUR Natuur open-lucht-concert
Terug