verslagen en fotos


Terug
SPUURTOCHT ZONDAG 11 JULI A.S 07-07-2021
A.s. zondag is het zover!

In dit bericht lees je alle informatie over de 1e editie van de sPUURtocht op 11 juli 2021.

Wil je meer weten of het scoreformulier printen? Klik op lees meer >>
sPUURtocht zondag 11 juli a.s

Zondag 11 juli van 10.30 uur tot 12.30 uur kun je meedoen aan de sPUURtocht 

De tocht is leuk voor jong en oud! Enige muzikale basiskennis is al genoeg voor een leuke ochtend! De groepsgrootte maakt niet uit, je kunt alleen speuren maar ook met een heel team. Hoe diverser, hoe beter. Het zoeken brengt je langs 10 muziekpunten en 4 catering punten. Onder het genot van een drankje en een lekkere tosti kun je dus op zoek naar aanwijzingen in het dorp! Het jachtgebied zie je op het kaartje onderaan deze pagina!
  

UITLEG SPUURTOCHT
Het doel van de speurtocht is om een zin te vormen in de antwoordbalk van het score formulier! (Zie de link hieronder) Door heel Netersel zijn muzikanten te vinden. Bij deze muzikanten hangt één (goede) letter, die je dus direct kunt gebruiken. Bij de muzikanten zie je ook een andere locatie in Netersel. Ga naar deze locatie en vind op die plek een raadsel over het muziekfragment van de muzikanten die je zojuist hebt gezien en gehoord. De juiste keuze bij het raadsel  zorgt ook voor een goede letter! 
 

In totaal zijn er 20 letters te vinden. Deze moeten nog in de goede volgorde gezet worden om de zin te maken. 
 
Op de Cateringlocaties (zie kaartje) kun je een lekker kopje koffie, thee of ranja halen. Daarnaast kun je hier tosti’s halen om de kleine honger te stillen tijdens het harde speuren.

Als je het antwoord hebt ingevuld lever je deze in bij één van de catering punten. Probeer zo snel mogelijk je formulier in te leveren!  Houdt in de middag de facebook pagina van PUUR  Poporkest of deze website in de gaten voor het filmpje met de prijsuitreiking! 
 

 
SCORE FORMULIER
Wanneer je je eigen score-formulier print, kun je om 10:30u direct beginnen met puzzelen. 
Je kunt evt. ook een score-formulier ophalen op een van de cateringpunten!
 
Terug