verslagen en fotos


Terug
ZINGENDE VRIENDEN FRANS EN ALEX OOK PRESENT TIJDENS NZ03-06-2018
De volgende "Netersel Zingt" gastzangers die we graag aan u voorstellen zijn Alex & Frans!

Alex kreeg al op jonge leeftijd de technieken van het opera zingen bijgebracht door zijn vader. Dat hebben we vorig jaar tijdens ons concert Puro Primavera kunnen horen met zijn geweldige vertolking van een opera stuk van Andrea Bocelli. Zie de link verderop in dit artikel.

Maar Alex kan meer dan alleen opera ten gehore brengen. Alex houdt wel van een feestje en vindt het leuk om te entertainen. Hij doet dit vaak samen met zijn goede vriend Frans. Daarom komt hij dit jaar terug om samen met Frans op te treden.

Frans is 23 jaar en heeft zowat zijn hele leven in Netersel gewoond maar woont, vanwege zijn studie, sinds een paar jaar op kamers in Tilburg. Een paar maanden terug hebben wij hem benaderd met de vraag of hij samen met Alex wilde zingen tijdens Netersel Zingt. De zangervaring van Frans beperkt zich enkel tot de douche, de auto en enkele (beschonken) feestjes. Frans en Alex zijn muzikaal echter al zo lang op elkaar ingespeeld (zoals je op de vergeelde foto hieronder kunt zien) dat wij er van overtuigd zijn dat zij een hele mooie bijdrage gaan leveren aan het feestje van 16 juni. Kom je ook luisteren?
Zingende vrienden Frans en Alex ook present tijdens NZ

www.youtube.com/watch

Frans heden ten dagen

Alex tijdens PURO Primavera samen met zijn vader

Terug