verslagen en fotos


Terug
EERSTE ARTIEST NETERSEL ZINGT; ANNEMIEK COUWENBERG 30-05-2018
Trots presenteren we de komende periode de zangers en zangeressen, die zullen optreden tijdens "Netersel Zingt". Als eerste Annemiek Couwenberg

Annemiek is getrouwd met Iwan en sinds 1995 woonachtig in Netersel. In het dagelijks leven werkt zij als administratief medewerkster. Een van haar grootste hobby’s is zingen. Eigenlijk zingt ze al haar hele leven, maar sinds 1994 ook bij Zanggroep Tolad in Hoogeloon.

De dinsdagavond, de vaste repetitieavond is dan ook echt haar avond! In 2017 heeft ze met Zanggroep Tolad de 1e editie van de Kempische Passion neergezet, waar zij de rol van Maria vertolkte. Een verborgen talent werd een lokale bekendheid en komt ook nog een uit Netersel.

Wij hebben dit talent uiteraard direct omarmt en Annemiek gevraagd voor ons jubileumconcert "Netersel Zingt". Omdat zingen haar passie is en ze het geweldig leuk vindt om met mensen muziek te maken, heeft ze hier meteen gehoor aan gegeven.

Reactie van Annemiek;
Het beloofd een hele mooie avond te worden met veel Netersels talent! Lekker weer, goede muziek, veel mensen en gezelligheid, wat wil een mens nog meer? Laat dat “gouden” feestje maar beginnen.

Tot ziens op zaterdag 16 juni, U komt toch ook?
Eerste artiest Netersel Zingt; Annemiek Couwenberg
Terug