verslagen en fotos


Terug
POTGROND ACTIE03-03-2019
De lente heeft zich dit jaar al vroeg aangediend. Bovengemiddelde temperaturen zorgden ervoor dat de natuur in februari al ontwaakte en bomen en struiken in de knop kwamen. Hoogste tijd om úw tuin uit de winterslaap te halen. PUUR Poporkest wil u daar graag bij helpen. Zoals u al enige jaren gewend bent brengen wij namelijk de potgrond bij u thuis. Op deze manier nemen wij u het zware werk uit handen, zodat u zich kunt bezig houden met zaken in uw tuin die echt leuk zijn.
Aangezien wij streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding kunnen wij u dit jaar voor dezelfde prijs een betere kwaliteit potgrond aanbieden.
U heeft deze week het potgrond-bestel-formulier in de bus gehad. Komende week, van 11 tot en met 16 maart komen de leden van PUUR Poporkest bij u langs om uw bestelling op te halen. Wij vragen u vriendelijk om met gepast (contant) geld te betalen. Mochten onze leden u onverhoopt niet thuis treffen dan mag u uw bestelling tot en met 16 maart inleveren bij Kees Castelijns, Fons van der Heijdenstraat 16. Voor vragen mag u een mail sturen naar: info@puurpoporkest.nl.
Zaterdag 23 maart wordt de bestelling bij u thuis gebracht.
Namens PUUR Poporkest alvast hartelijk dank voor uw bestelling.
Potgrond actie
Terug